Miksi valita Tuontipalvelu kun tuot auton Euroopasta?

by Tomi Rantanen

Kauttamme saat tarkastetun auton! Emme ole vain ”nouto” tai ”tuonti” -palvelu niin, että ostaisimme autoja puhelimessa etänä, kuten useat kilpailijamme tekevät. 95% tapauksista tämä voi sujua hyvin ja kilpailijamme tekevät isompaa voittoa. Me emme halua sokeasti luottaa myyjän näkemykseen tai väittämiin, vaan haluamme paljastaa ne 5%, joissa aina myyjäkään ei tiedä auton ongelmista.

Alan tehokkaimmat prosessit turvaavat kauppasi. Meillä on markkinoiden kattavin historiaselvitys (yli 900-tietolähdettä InspectWise VIN-Historiaselvitys), Euroopan suurin autotarkastajien verkosto (yli 300 tarkastajaa kartalla) ja markkinoiden paras tekoälyä hyödyntävä mobiiliaplikaatio auton tarkastusraportin laatimiseen (yli 200 kohtainen raportti). Me tuotamme ja myymme autotarkastajan työkalusalkkuja, joissa on kaikki tarkastamiseen ja valokuvaamiseen tarvittavat välineet. Koulutamme tarkastajia jatkuvasti ja tiedotamme heille esimerkiksi uusista autokaupan alalla paljastuneista huijauksista, jotta asiamiestemme ammattitaito kasvaisi joka päivä.

Hanki rahat itse ja säästä 5% kauppahinnasta! Nykyisessä markkinatilanteessa saa vakuudetonta kulutusluottoa samalla hinnalla kuin autolainaa. Kulutusluotossa ei auto jää pantiksi, jolloin voit jatkossa vaihtaa ja päivittää autoasi paljon helpommin. Jos sinulla on antaa pankille vakuuksia, niin laina on vielä edullisempaa. Rahoituksen järjestäminen näin on suositeltavaa, koska siten voit ostaa auton Euroopasta toisen EU-maan arvonlisäverolla. Esimerkiksi Saksan alv on 19% ja kuluttajana voit ostaa käytetyn auton (yli 6 kk ja 6 tkm ajettu) maksaen tuon Saksan arvonlisäveron. Jos ostat sen Suomalaisen tuontiyrityksen järjestämällä rahoituksella, niin tuo 19% vaihtuu Suomen 24% arvonlisäveroon. Esimerkiksi 50.000 € Saksassa maksavan auton kohdalla säästösi on 2.100 €!

Tiedät mistä maksat! Hinnoittelumme on täysin läpinäkyvää. Voit pakettihinnan sijaan valikoida vain tarvitsemasi palvelut. Näet aina tarkalleen mistä palveluhintamme koostuu. Meillä ei ole omaa autoliikettä tai lasipalatseja joiden kulut pitäisi peittää palvelumaksuilla. Kaikki työntekijämme tekevät töitä kotikonttoreilta käsin ja se mahdollistaa edullisemmat palveluhinnat.

Hyödyt tinkiosuudesta! Tinkiprovisiokäytäntömme toimii sinun eduksesi. Asiamiehemme tinkii auton hinnasta ja sinä hyödyt 60% tingitystä. Me laskutamme 40% tinkiprovision. Useat kilpailijamme laittavat koko tinkiosuuden omaksi voitokseen tai jopa sopivat myyjän kanssa ylimääräisistä komissioista selkäsi takana.

Maksat aina tarkan autoveron! Haemme autoveropäätöksen asiakkaamme omissa nimissä (toimien asiamiehenä). Tämä toimintamalli takaa sinulle edullisimman lopputuloksen. Maksat aina autoveron sentilleen päätöksen mukaisesti ja jos veroja saa valittamalla takaisin, niin sinä saat palautuksen. Varo toimijoita, jotka esittävät tarjouksessa reilusti yläkanttiin lasketun autoveron, joka tarjousvaiheessa on vain arvio. Voit päätyä maksamaan tuhansia euroja ylimääräistä veroa, joka jääkin tuontiyritykselle voitoksi.

Saat henkilökohtaisen asiamiehen. Suomalainen asiamiehemme soittaa sinulle auton luota ja voitte avoimesti keskustella autosta ja myyjän luotettavuudesta. Asiamiehemme ajaa sinun etuasi, käy läpi kauppakirjat varmistaen, että sopimukseen ei ole piilotettu kuluttajasuojaasi heikentäviä ehtoja. Hän ei ole vain tulkki, vaan kaikilla asiamiehillämme on kokemusta satojen autojen ostamisesta.

Rehellisyys ja avoimuus ovat hyveitämme! Meidän missionamme on estää kuluttajariidat ja huijaukset siten, että me toimimme avoimesti ja rehellisesti. Nämä arvot on usein unohdettu käytettyjen autojen kaupassa.

 

This article was published on Tuesday 19 March, 2024.
Current Reviews: 0

Tell a friend about this article:

  
Avaa chat
Kysy minulta!
Hei!

Voisinko olla avuksi?