Auto Belgiasta

Meidän kauttamme saat auton tai moottoripyörän Belgiasta tai Luxemburgista helposti ja turvallisesti. Useat asiamiehemme ovat valmiina tarkastamaan, koeajamaan, tinkimään ja tekemään kauppaa puolestasi.

Ajoneuvojen laatu Belgiassa ja Luxemburgissa on todella hyvä, jopa parempi kuin Saksassa. Hintataso vastaa Saksaa joten voit tehdä todella hyviä löytöjä.

Tarkastamme autot Belgiassa samojen tarkkojen standardien mukaisesti kuin Saksassakin. Toimintamallimme selviää parhaiten kun katsot kolmen minuutin esittelyvideon etusivullamme. Saat sähköpostiin tarkan suomenkielisen tarkastusraportin jossa käy ilmi kaikki ajoneuvon hyvät puolet kuin mahdolliset puutteetkin. Meidän asiamiehemme tarkastamaan alle 7 vuotta vanhaan ja alle 160 tkm ajettuun autoon saat kauttamme takuun jopa 24 kk ajaksi ilman kilometrirajaa! Kysy lisää.

Saat auton Belgiasta tai Luxemburgista rekalla Suomeen, alkaen 900 € +alv. Voimme myös järjestää sinulle väliaikaiset kilvet joilla voit ajaa auton kotiin jos käyt itse sen noutamassa.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro suunnitelmistasi asiakaspalvelu@auto-saksasta.fi. Hyvä hakukone Belgian autotarjonnan selaamiseen on AutoScout24.com .

Avaa chat
Kysy minulta!
Hei!

Voisinko olla avuksi?