Auto Espanjasta

Meidän kauttamme saat auton tai moottoripyörän Espanjasta Suomeen helposti ja turvallisesti. Useat asiamiehemme ovat valmiina tarkastamaan, koeajamaan, tinkimään ja tekemään kauppaa puolestasi. 

Rekkakuljetuksissa yhteistyöverkostomme pelaa ja saamme Espanjan muuttoautosi siirrettyä rekalla suomeen yleensä kuukauden kuluessa. Rekat liikennöivät myös Suomesta Espanjaan.

Tukala taloustilanne on saanut monet varakkaatkin espanjalaiset myymään autojaan edullisesti nopean käteisrahan tarpeessa. Tarjolla on Saksalaisia premium merkkejä ja muita hyväkuntoisia autoja.

Tarkastamme autot Espanjassa samojen tarkkojen standardien mukaisesti kuin Saksassakin. Toimintamallimme selviää parhaiten kun katsot kolmen minuutin esittelyvideon etusivullamme. Saat sähköpostiin tarkan suomenkielisen tarkastusraportin jossa käy ilmi kaikki ajoneuvon hyvät puolet kuin mahdolliset puutteetkin. Meidän asiamiehemme tarkastamaan alle 7 vuotta vanhaan ja alle 160 tkm ajettuun autoon saat kauttamme takuun jopa 24 kk ajaksi ilman kilometrirajaa! Kysy lisää.

Saat auton Espanjasta rekalla Suomeen, alkaen 1.500 € +alv. Voimme myös järjestää sinulle väliaikaiset kilvet joilla voit ajaa auton kotiin jos käyt itse sen noutamassa.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro suunnitelmistasi asiakaspalvelu@auto-saksasta.fi . Voit käyttää suomenkielistä hakukonettamme löytääksesi Mobile.de:ssä myynnissä olevat espanjalaiset autot. 

Avaa chat
Kysy minulta!
Hei!

Voisinko olla avuksi?