Auto Latviasta

Meidän kauttamme saat auton tai moottoripyörän Latviasta helposti ja turvallisesti. Useat asiamiehemme ovat valmiina tarkastamaan, koeajamaan, tinkimään ja tekemään kauppaa puolestasi. 

Tukala taloustilanne on saanut monet varakkaatkin latvialaiset myymään autojaan edullisesti nopean käteisrahan tarpeessa. Tarjolla on Saksalaisia premium merkkejä ja muita hyväkuntoisia autoja.

Emme suosittele auton ostamista Latviasta ilman ammattilaisen apua. Koska autonkorjaus on Latviassa edullista, niin siellä tehdään paljon lunastuskuntoon ajettujen autojen kolarikorjausta. Autoja tuodaan jopa USA:sta Latviaan korjattavaksi ja sitten edelleen myytäväksi. Ammatikseen autoja tarkistava asiamiehemme osaa tunnistaa tällaiset kolariautot ja mahdolliset mittariväärennökset.

Tarkastamme autot Latviassa samojen tarkkojen standardien mukaisesti kuin Saksassakin. Toimintamallimme selviää parhaiten kun katsot kolmen minuutin esittelyvideon etusivullamme. Saat sähköpostiin tarkan suomenkielisen tarkastusraportin jossa käy ilmi kaikki ajoneuvon hyvät puolet kuin mahdolliset puutteetkin. Meidän asiamiehemme tarkastamaan alle 7 vuotta vanhaan ja alle 160 tkm ajettuun autoon saat kauttamme takuun jopa 24 kk ajaksi ilman kilometrirajaa! Kysy lisää.

Saat auton Latviasta rekalla Suomeen, alkaen 550 € +alv. Voimme myös järjestää sinulle väliaikaiset kilvet joilla voit ajaa auton kotiin jos käyt itse sen noutamassa.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro suunnitelmistasi asiakaspalvelu@auto-saksasta.fi . Voit käyttää suomenkielistä hakukonettamme löytääksesi Mobile.de:ssä myynnissä olevat Virolaiset autot. 

Viron vaihtoautot löydät paikallisesta nettiautosta: http://www.ss.lv/lv/transport/cars/ tai Motors 24 .

Avaa chat
Kysy minulta!
Hei!

Voisinko olla avuksi?