Auto Liettuasta

Meidän kauttamme saat auton tai moottoripyörän Liettuasta helposti ja turvallisesti. Useat asiamiehemme ovat valmiina tarkastamaan, koeajamaan, tinkimään ja tekemään kauppaa puolestasi. 

Tukala taloustilanne on saanut monet varakkaatkin Liettualaiset myymään autojaan edullisesti nopean käteisrahan tarpeessa. Tarjolla on Saksalaisia premium merkkejä ja muita hyväkuntoisia autoja.

Emme suosittele auton ostamista Liettuasta ilman ammattilaisen apua. Koska autonkorjaus on täällä edullista, niin Liettuassa tehdään paljon lunastuskuntoon ajettujen autojen kolarikorjausta. Autoja tuodaan jopa USA:sta Liettuaan korjattavaksi ja sitten edelleen myytäväksi. Ammatikseen autoja tarkistava asiamiehemme osaa tunnistaa tällaiset kolariautot ja mahdolliset mittariväärennökset.

Tarkastamme autot Liettuassa samojen tarkkojen standardien mukaisesti kuin Saksassakin. Toimintamallimme selviää parhaiten kun katsot kolmen minuutin esittelyvideon etusivullamme. Saat sähköpostiin tarkan suomenkielisen tarkastusraportin jossa käy ilmi kaikki ajoneuvon hyvät puolet kuin mahdolliset puutteetkin. Meidän asiamiehemme tarkastamaan alle 7 vuotta vanhaan ja alle 160 tkm ajettuun autoon saat kauttamme takuun jopa 24 kk ajaksi ilman kilometrirajaa! Kysy lisää.

Saat auton Liettuasta rekalla Suomeen, alkaen 700 € +alv. Voimme myös järjestää sinulle väliaikaiset kilvet joilla voit ajaa auton kotiin jos käyt itse sen noutamassa.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro suunnitelmistasi asiakaspalvelu@auto-saksasta.fi . Voit käyttää suomenkielistä hakukonettamme löytääksesi Mobile.de:ssä myynnissä olevat Liettualaiset autot. Hyvä hakukone on myös Autoscout24.eu . 

Avaa chat
Kysy minulta!
Hei!

Voisinko olla avuksi?