Auto Ruotsista

Meidän kauttamme saat auton tai moottoripyörän Ruotsista helposti ja turvallisesti. Useat asiamiehemme ovat valmiina tarkastamaan, koeajamaan, tinkimään ja tekemään kauppaa puolestasi. Meillä on Suomalaisia autot tuntevia asiamiehiä eri puolilla Ruotsia.

Ruotsin läheinen sijainta tuo säästöjä auton rekkakuljetuksen tai kotiin ajamisen kustannuksiin. Ruotsalaiset autot on yleensä valmiiksi talvivarusteltuja ja tässäkin tulee helposti yli tonnin säästö.

Toukokuussa 2015 yhdellä eurolla saa 9,2 kruunua, joka on viiden vuoden historiassa harvinaisen hyvä taso. Auton tuominen Ruotsista on tällä hetkellä erittäin houkutteleva vaihtoehto.

KUVA: Ruotsin Kruunu euroina viimeisen 5 vuoden aikana

SEK eur History chart

Tarkastamme autot Ruotsissa samojen tarkkojen standardien mukaisesti kuin Saksassakin. Toimintamallimme selviää parhaiten kun katsot kolmen minuutin esittelyvideon etusivullamme. Saat sähköpostiin tarkan suomenkielisen tarkastusraportin jossa käy ilmi kaikki ajoneuvon hyvät puolet kuin mahdolliset puutteetkin. Meidän asiamiehemme tarkastamaan alle 7 vuotta vanhaan ja alle 160 tkm ajettuun autoon saat kauttamme takuun jopa 24 kk ajaksi ilman kilometrirajaa! Kysy lisää.

Saat auton Ruotsista Suomeen meidän toimestamme nopeasti, alkaen 400 € (Turun Satamaan Tukholman alueelta). Auton rekkakuljetus Ruotsista Suomeen maksa alkaen 500 €. Voimme myös järjestää sinulle väliaikaiset kilvet joilla voit ajaa auton kotiin jos käyt itse sen noutamassa.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro suunnitelmistasi asiakaspalvelu@auto-saksasta.fi . Voit käyttää suomenkielistä hakukonettamme löytääksesi Mobile.de:ssä myynnissä olevat Ruotsalaiset autot.

Ruotsin vaihtoautot löydät mm seuraavista palveluista:

http://bytbil.com/ (Ruotsin nettiauto)

http://bilweb.se/

http://www.blocket.se/hela_sverige/bilar/

http://www.biltorget.se/

http://www.bilgaraget.se/