Auto Ruotsista

"Kruunun kurssin romahdus" huusi Antero Mertaranta kun Mörkö löi sisään Suomi-Ruotsi jääkiekon välierissä 2019. Tämä mainittu kruunun kurssiromahdus on aivan todellinen. Nyt suomalaisten kannattaa käydä hakemassa ja ostamassa autot Ruotsista. 

Meidän kauttamme saat auton tai moottoripyörän Ruotsista helposti ja turvallisesti. Useat asiamiehemme ovat valmiina tarkastamaan, koeajamaan, tinkimään ja tekemään kauppaa puolestasi. Meillä on kolme suomalaista asiamiestä Ruotsissa valmiina tarkastamaan ja ostamaan autoja. Asiamiehet ovat Tukholmassa, Örebrossa ja Göteborgissa.

Ruotsin läheinen sijainta tuo säästöjä auton rekkakuljetuksen tai kotiin ajamisen kustannuksiin. Ruotsalaiset autot on yleensä valmiiksi talvivarusteltuja ja tässäkin tulee helposti yli tuhannen euron säästö.

Toukokuussa 2019 yhdellä eurolla on saanut jo 10,8 kruunua, joka on viiden vuoden historian paras kurssi auton ostamiseen. Auton tuominen Ruotsista on tällä hetkellä jopa Saksaa edullisempi vaihtoehto.

KUVA: Ruotsin Kruunun arvo euroina on romahtanut viimeisen 5 vuoden aikana. Nyt 10.000 SEK maksaa vain noin 940 €.

 

AUTOJEN VÄLITYS RUOTSISTA

Tarkastamme autot Ruotsissa samojen tarkkojen standardien mukaisesti kuin Saksassakin 299 € hintaan. Toimintamallimme selviää parhaiten kun katsot kolmen minuutin esittelyvideon etusivullamme. Saat sähköpostiin tarkan suomenkielisen tarkastusraportin ja runsaasti kuvia, joista käy ilmi kaikki ajoneuvon hyvät puolet ja mahdolliset puutteet ja löydetyt viat. Tarkastamme aina auton historian ja mittarilukeman paikkansapitävyyden. Autokaupan turvaaminen välityspalveluna maksaa 400 €. Lisäksi maksat asiamiehelle kilometrikorvauksen 0,45 € / km. Auton hinnan tinkimisen osalta pidämme toiminnan reiluna. Sinä hyödyt tingitystä 60% - me laskutamme 40% tinkipalkkion.

Meidän asiamiehemme tarkastamaan alle 7 vuotta vanhaan ja alle 160 tkm ajettuun autoon saat kauttamme takuun jopa 24 kk ajaksi ilman kilometrirajaa! Kysy lisää.

AUTOJEN KULJETUS RUOTSISTA SUOMEEN

Saat auton Ruotsista Suomeen meidän toimestamme nopeasti, alkaen 620 € (Turun Satamaan Tukholman alueelta). Örebron alueelta 780 € ja Göteborgin seudulta 930 €. Nämä ovat siis normaalikokoisen henkilöauton kuljetushintoja Ruotsista Suomeen. 

AUTON NOUTAMINEN RUOTSISTA

Jos suunnittelet itse noutavasi auton, niin on hyvä tietää, että useat kauppiaat kieltäytyvät myymästä autoja ulkomaalaisille. He pelkäävät, että autoa ei poisteta rekisteristä. Ruotsissa ei myöskään ole väliaikaisia kilpiä kuten Suomessa. Myydessään auton ulkomaille Ruotsalainen autokauppias haluaa useimmiten kilvet heti itselleen, jotta saa auton varmasti pois Ruotsin rekisteristä. Usein ainut vaihtoehto, jolla asiakkaamme ovat autoja noutaneet, on ottaa Suomesta tarrakilvet lähtiessään. Se vaatii auton käyttöönottoilmoituksen tekemistä Suomeen. Tämän ilmoituksen saisi tehdä vasta kun auto on saapunut Suomen maaperälle.

AUTON REKISTERÖIMINEN SUOMESSA

Useimmat asiakkaamme hoitavat rekisteröinnin prosessit itse. Annamme selkokieliset ohjeet jokaiseen toimenpiteeseen.

Tarjoamme rekisteöintiä myös täyspalveluna. Rekisteröintikatsastus maksaa 249 € ja luovutus täyspalveluna Suomen kilvissä 485 €. Pääkaupunkiseudulla ja Turussa toimitamme auton kilvissä kotipihaasi tällä hinnalla. Muualle Suomeen voimme kuljettaa auton edelleen rekan kyydissä. Annamme erillisen tarjouksen rekkakuljetuksesta.

AUTON TUONNIN KOKONAISKULUT

Kokonaiskulut auton tuonnista välityksellämme ovat siis alkaen 1300 €. Kaikki hintamme sisältävät alv 24%.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro suunnitelmistasi asiakaspalvelu@auto-saksasta.fi . Voit käyttää suomenkielistä tarjouslaskuriamme nähdäksesi kokonaishinnan autoveroineen Ruotsin nettiautossa BytBil.se ja Euroopan laajuisella Autoscout24.com sivustoilla myynnissä oleville Ruotsalaisille autoille. Kun löydät mielenkiintoiaen auton, niin kopioi auton ilmoitussivun url (www-osoite) tarjouslaskuriimme. Laskuri tarkistaa auton sijainnin ja tekniset tiedot. Saat tietää asiamiehen matkakulut, rekkakuljetuksen hinnan ja autoveroprosentin.

Ruotsin vaihtoautot löydät mm seuraavista palveluista:

https://www.bytbil.com (Ruotsin nettiauto)

https://www.blocket.se/hela_sverige/bilar/ (Ruotsin tori.fi)

https://bilweb.se/

http://www.bilgaraget.se/