Auto ulkomailta

Mistä käytetty auto kannattaa ostaa? Tämä kysymys kiinnostaa monia jotka suunnittelevat auton tuontia ulkomailta.

Meidän ykköspaikkamme on Saksa ja siihen on vahvat perusteet. Saksa on Eurooapan suurin automarkkina ja saksalaiset pitävät yleisesti autojaan hyvin. Useissa muissa maissa myynnissä olevat vaihtoautot on ostettu Saksasta tai uutena Saksasta toiseen maahan kuljetettu.

Etsitkö Euroopan halvimpia vaihtoautoja? Tällä hetkellä Euroopan halvimmat vaihtoautot löytyy useimmiten Italiasta tai Kreikasta. Kun käytät meidän asiamiestämme auton ostamiseen, niin riski pysyy minimaalisena. Asiamiehemme tunnistavat mittariväärennökset ja epärehelliset kauppiaat.

Hintatasoltaan ei kuitenkaan heitä kauas Saksa, Alankomaat, Belgia tai Luxemburg. Näissä maissa autoja on tapana pitää hiukan paremmin kuin Italiassa.

Baltian maista (Viro, Latvia ja Liettua) voi tehdä ihan hyviä löytöjä. Näissä maissa on enemmän mittariväärennöksiä ja kolarikorjattuja autoja joten suosittelemme poikkeuksetta ammattilaisen apua ostosten tekemisessä.

Ruotsin kruunun vaihtelu vaikuttaa suuresti ruotsalaisten vaihtoautojen hintatason houkuttelevuuteen. Yleisesti Volvoja ja Saabeja löytyy aina Ruotsista muita maita edullisemmin.

Jos haluat tehdä mahdollisimman turvalliset kaupat, niin katso vain merkkiliikkeiden tarjontaa Saksassa tai Ruotsissa.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro suunnitelmistasiasiakaspalvelu@auto-saksasta.fi . Voit käyttää suomenkielistä hakukonettamme löytääksesi Mobile.de:ssä myynnissä olevat erimaalaiset vaihtoautot.