Auto USA:sta

Meidän kauttamme saat auton tai moottoripyörän USA:sta ja turvallisesti. Useat asiamiehemme ovat valmiina tarkastamaan, koeajamaan, tinkimään ja tekemään kauppaa puolestasi. 

Dollarin arvo vaihtelee rajusti ja välillä Yhdysvaltojen automarkkinat ovat todella houkuttelevat. Lisäksi Yhdysvalloissa on tarjolla paljon erikoisia ja harvinaisia autoja. Autoharrastajalle tai tiettyä antiikkista museoautoa etsivälle Yhdysvallat on usein ainoa oikea paikka auton etsintään.

Tuontikuluihin sinun pitää varata alkaen 3.500 € (tarkastus, rekkarahti, laivarahti, huolinta, paperityöt). Autojen hinnan päälle joudut maksamaan 10% tullin ja Suomen arvonlisäveron 24% sekä autoveron. Lisäksi autoon joudutaan usein tekemään pieniä muutostöitä joista selviää yleensä muutamalla satasella.

Tarkastamme autot USA:ssa samojen tarkkojen standardien mukaisesti kuin Saksassakin. Toimintamallimme selviää parhaiten kun katsot kolmen minuutin esittelyvideon etusivullamme. Saat sähköpostiin tarkan suomenkielisen tarkastusraportin jossa käy ilmi kaikki ajoneuvon hyvät puolet kuin mahdolliset puutteetkin. Meidän asiamiehemme tarkastamaan alle 7 vuotta vanhaan ja alle 160 tkm ajettuun autoon saat kauttamme takuun jopa 24 kk ajaksi ilman kilometrirajaa! Kysy lisää.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro suunnitelmistasi asiakaspalvelu@auto-saksasta.fi . 

Yhdysvaltojen vaihtoautot löydät mm seuraavista palveluista (USA:n nettiauto):

www.gibsontruckworld.comwww.gatewayclassiccars.comwww.autotrader.comwww.ebay.motors.comwww.autotraderclassics.comwww.cars.com

Avaa chat
Kysy minulta!
Hei!

Voisinko olla avuksi?