Auto Virosta

Meidän kauttamme saat auton tai moottoripyörän Virosta helposti ja turvallisesti. Useat asiamiehemme ovat valmiina tarkastamaan, koeajamaan, tinkimään ja tekemään kauppaa puolestasi. 

Tarjolla on Saksalaisia premium merkkejä ja muita hyväkuntoisia autoja.

Emme suosittele auton ostamista Virosta ilman ammattilaisen apua. Koska autonkorjaus on Baltianmaissa edullista, niin myynnissä on paljon kolarikorjattuja lunastuskuntoon ajettuja autoja. Autoja tuodaan jopa USA:sta Viroon korjattavaksi ja sitten edelleen myytäväksi. Mittariväärennökset ovat yleisempiä kuin muualla Euroopassa. Ammatikseen autoja tarkistava asiamiehemme osaa tunnistaa tällaiset kolariautot ja mahdolliset mittariväärennökset.

Tarkastamme autot Virossa samojen tarkkojen standardien mukaisesti kuin Saksassakin. Toimintamallimme selviää parhaiten kun katsot kolmen minuutin esittelyvideon etusivullamme. Saat sähköpostiin tarkan suomenkielisen 130-kohtaisen tarkastusraportin, jossa käy ilmi kaikki ajoneuvon hyvät puolet kuin mahdolliset puutteetkin. Meidän asiamiehemme tarkastamaan alle 8 vuotta vanhaan ja alle 200 tkm ajettuun autoon saat kauttamme takuun jopa 24 kk ajaksi ilman kilometrirajaa! Kysy lisää.

Tarkastuspalvelu Virossa maksaa 299 €. Autokaupan välitys eli ostopalvelu 400 €. Yksityiseltä ostettaessa rahan välitys myyjälle ja auton ottaminen haltuun 190 € lisähintaan. 

Saat auton Virosta rekalla Suomeen, alkaen 575 €. Voimme myös järjestää sinulle väliaikaiset kilvet joilla voit ajaa auton kotiin jos käyt itse sen noutamassa.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro suunnitelmistasi asiakaspalvelu@auto-saksasta.fi . 

Viron vaihtoautot löydät paikallisesta nettiautosta: http://fin.auto24.ee/main/mainindex.php .

Avaa chat
Kysy minulta!
Hei!

Voisinko olla avuksi?