Mielipiteitä

Vielä kun mobile.de-sivuston moottoripyöräosuus toimisi suomeksi

Lähettänyt: Petri Lähdekorpi

Tervehdys kaikille ! Voimme todellakin suositella Suomen Tuontipalvelun toimintaa ! kaikki luvatut asiat hoituivat juuri niinkuin oli sovittu, meidän tapauksessa asiamiehenä Saksassa oli Tero Bauer ja hänen kertomuksensa ja auton tarkastus prosessi oli täysin hänen kertomansa mukainen Eli olemme nyt uuden karhean BMW X6;n uusia omistajia autosta emme nyt vielä laittaneet kuvaa,mutta voimme vakuutta että tälläistä / näillä varusteilla ei tule Suomessa ihan joka päivä vastaan terveisin Harri & Terhi Lindroos

Lähettänyt: Harri & Terhi Lindroos / Järvenpää

hankinta koordinaattori

Ajattelin välittää erittäin suuren kiitoksen koko palvelusta jota olen yritykseltänne saanut. Olen todella tyytyväinen saamaani palveluun ihan alkutekijöistä itse auton hakuun katsastusasemalta. Kaikki on sujunut luvatusti ja palvelu on ollut kaikin puolin hyvää ja ammattitaitoista ja ennen kaikkea todella nopeaa! Hain auton perjantaina katsastuskonttorilta ja se vastasi täysin odotuksiani. Käytän jatkossa varmasti palveluitanne ja suosittelen teitä eteenpäin. Ennen kaikkea kiitos nopeista vastauksista typeriinkin kysymyksiin, vasteaika esimerkiksi sähköpostivastauksiin on ollut omaa luokkaansa.

Lähettänyt: S. Krannila / Lieto

Helsingin Sanomat 9.1.2015 | Tä­män ikäi­seen ur­hei­lu­au­toon ta­val­li­sel­la pal­kan­saa­jal­la on va­raa. On­nek­si au­tol­la on nor­maa­lin sak­sa­lais­au­ton huol­to­kus­tan­nuk­set. Nii­den ja ben­sa­ku­lu­jen pääl­le tu­le­vat vie­lä ren­gas­ku­lut. Ren­kaat kun voi saa­da näin te­hok­kaal­la au­tol­la ku­lu­maan jo­pa yh­des­sä vii­kon­lo­pus­sa. _a href="http://goo.gl/CQdcWo"_Linkki koko juttuun_/a_.

Lähettänyt: Risto Sivèn / Lieto

http://goo.gl/CQdcWo

llta-Sanomat TV 9.1.2015 | Ostin auton kesällä ja viime keskiviikkona minuun otettiin yhteyttä Suomen Tuontipalvelu Oy:stä, jolta olin tilannut auton hankinnan. He kertoivat, että minulla on mahdollisuus autoveron palautukseen. Se oli yllätys. Olen sellainen ihminen, että en olisi välttämättä huomannut asiaan tarttua.

Lähettänyt: Heikki Tuuli / Helsinki

http://www.iltasanomat.fi/autot/art-1420771668385.html

Mitsu on todella hyvä! Olen erittäin tyytyväinen niin autoon, kuin teidän palveluihinne! Minulle on tullut paljon kyselyjä auton ostosta saksasta, että onko se juuri noin helppoa. Olen ohjannut kyselijät teidän nettisivuille, joten asiakkaita varmaan riittää tulevaisuudessakin. Suuret kiitokset vielä kaikille mukana olleille!

Lähettänyt: M. Oinas / Sodankylä

Olen saanut työkavereiltani suorastaan ylistäviä kommentteja teidän palvelustanne auton hankinnassa. Olen töissä Libanonissa rauhanturvaajana joten hoitaisin mieluusti asian mahdollisimman pitkälti sähköpostitse.

Lähettänyt: R.Pihlaja / Libanon

Kiitokset nopeasta ja asiantuntevasta palvelusta. Auto oli juuri niin hyvä yksilö kuin odotin sen olevan. Kaikki kauppaan ja toimitukseen liittyvät asiat sujuivat niin kuin oli sovittu. Todennäköisesti käytän palveluanne jatkossakin.

Lähettänyt: Mikko

Mercedes Benz CL500 on nyt ollut ajossa melkein puoli vuotta ja hyvin toimii edelleen! Saa nähdä milloin päästään taas tekemään autokauppoja!

Lähettänyt: Miika Lahti / Tampere

Yrittäjä

Kiitän todella ammattitaitoisesta palvelusta. Auto tarkastettiin niin tarkasti, että tunsin itse olevani paikanpäällä tekemässä kauppoja. Tämä tarkoitti käytännössä asianmukaisia kuvia ja kaikki auton pienetkin puutteet/virheet huomioitiin. Hinnasta onnistuttiin tinkimään niin paljon, että säästin huomattavia summia. Nyt auton saatuani, olen erittäin tyytyväinen. Tulen käyttämään palveluitanne jatkossakin. Ja suosittelen kaikille! Kiitos!

Lähettänyt: M.Toivola / Rauma

Kiitos nopeasta ja asiantuntevasta palvelusta. Ensikertaa Suomen ulkopuolelta autoa hankkineena apu tulikin kyllä tarpeen – ja kaikki sujui todella hyvin. Auto on ollut kuvauksen mukainen, muutama positiivinen yllätyskin varusteista löytyi. Koska yhteydenpito oli helppoa ja järjestelyt sujuivat hyvin, suosittelin palvelua eteenpäinkin. Yksi tyytyväinen asiakas on tullut lisää, ja itse käytän palveluanne jatkossakin.

Lähettänyt: J.Ahmaoja / Oulainen

Maahantuonnin neuvontapuhelin osoitteutui todella hyödylliseksi. Oli varsin viisasta kääntyä asiantuntijan puoleen. Tuontipalvelun avulla ensimmäinen kohteeni paljastui täydeksi huijaukseksi - myyjä ei olisi millään halunnut sopia tapaamisaikaa paikanpäälle auton tarkastamiseksi. Toisesta kohteesta Dekran testi paljasti, ettei ajoneuvo ollut tieliikennekuntoinen. Jne. Viides kohde osoittautui lopulta parhaaksi, nyt pihassa on juhlavarusteltu Octavia ja olen sangen innoissani upeasta autosta!

Lähettänyt: T.Polso / Oulu

yrittäjä

http://www.tpasennus.com/

Ei voi muuta kuin kehua palvelua. Oma BMW 330Ci cabriolet saapui suomeen vähän reilun viikon päästä kun rahat oli siirretty. Olin jatkuvasti tietoinen missä kohtaan auto oli matkalla. Kunnoltaan auto vastasi juuri sitä, mitä asiamies oli kertonut. Sain mm. autossa olevista naarmuista kuvat sähköpostiin kun asiamies oli autoliikkeessä auton luona. Hintaakin saatiin tingittyä alaspäin. Suosittelen palvelua enkä itse enää näe yhtäkään syytä ostaa suolojen raiskaamaa "Suomi autoa" suomesta.

Lähettänyt: P.Kaihlanen / Kotka

Audi luovutettiin meille perjantaina sovitun mukaisessa varustuksessa ja kaikki oli papereita myöten kunnossa. Huoltohistoria oli täydellisesti dokumentoitu ja moitteeton. Auto läpäisi katsastuksen heittämällä. Viikonlopun aikana ehdimme ajaa useita satoja kilometrejä ja havaita kaiken toimivan niin kuin pitääkin. Myös lisävarusteet toimivat moitteetta - toisen takaoven imutoimintoa lukuunottamatta. Myyjän antamista tiedoista poiketen auto oli varustettu tehdasasenteisella (kauko-ohjattavalla) webastolla, joka oli sekin moitteettomassa kunnossa. Melkoinen yllätys! Parasta palvelussanne oli luotettavuus ja turvallisuus prosessin joka vaiheessa, kiitos siitä. Erityistä luottamusta herätti Hampurin asiamiehenne asiantuntemus ja osaaminen.

Lähettänyt: V. Launis / Ilmarinen

tutkija

Kävin tänään hakemassa auton Vantaalta. Auto oli täysin Saksassa tehdyn arvioinnin mukainen ja olen todella tyytyväinen hankintaan. Kiitoksia avusta. Tulen suosittelemaan teitä omalle ystäväpiirilleni, jos he ovat aikeessa tuoda auton Suomeen keski-euroopasta.

Lähettänyt: H. Lamminparras / Helsinki

Palvelu oli hyvää siitä kiitos. Ainakin toistaiseksi, jokusen kymmenen kilometriä ajettuani, olen autoon kohtalaisen tyytyväinen – siis sain mitä hain. Yksi asia, josta en ollut tietoinen. Luulin, että avantgarde mallissa automaattisesti olisi ollut easy-pack toiminto – no ei ollut. Muutamissa niissä joita Suomessa koeajoin kaikissa sattui olemaan, siitä luuloni. Jos ei muita vajauksia tule, niin kyllä tämän kanssa pystyy hyvin elämään.

Lähettänyt: M. Maantila / Rauma

Tulen suosittelemaan palveluanne. Olen todella tyytyväinen autoon joka toimitettiin kiiltävän hohtavana suoraan kotipihaamme. Auto oli paljon oletettua parempi ja henkilökuntanne piti meidät jatkuvasti ajantasalla. Kaikki hoitui ammattilaisten ottein nopeasti ja minulla oli turvallinen olo koko prosessin ajan.

Lähettänyt: J. Kananen / Jyväskylä

Meillä Suomalaisilla kun on tuo positiivisen palautteen antaminen usein kovin vaikeaa, niin ajattelin tehdä asiassa poikkeuksen ;) Auton välitys onnistui mielestäni erittäin hyvin ja yhteydenpito teidän kanssa toimi koko ajan moitteetta. Mielestäni tuontipalvelu on hiottu niin selkeäksi ja asiakkaalle helppotajuiseksi, että vaikea on tuosta enään parantaa. Itse auto oli oikeastaan jopa paremmassa kunnossa mitä asiamiehenne antoi puhelimessa ymmärtää. Tänään kävin katsastamassa ja mitään moitteita ei löytynyt. Oulun Audi Centerissä tarkistimme vielä huoltohistorian merkkiliikkeen tietokannasta ja kaikki täsmäsi huoltokirjan leimojen kanssa. Kiitos onnistuneista kaupoista ja mukavaa kesän jatkoa! :)

Lähettänyt: J. Seppälä / Oulu

Rehellisenä palautteena pieni kehitysasia. Palvelupaketin tilanneille asiakkaille ei voi koskaan tiedottaa liikaa mitä tulee tapahtumaan ja mikä kenenkin vastuu - tulee rauhallisempi mieli kun tietää miten asiat tulee menemään. Kyselin Tomilta eilen verotuspäätöksestä ja edessä olevista rekisteröintitoimenpiteistä. Niistä olisi voinut kertoa asiakkaalle proaktiivisesti. Kokonaisuudessaan ensikertalaiselle ulkomailta autoa hankkivalle kokemus oli pääosin positiivinen.

Lähettänyt: A. Kontiola / Helsinki

Loistava konsepti, toimivat sivut, asiantunteva henkilökunta ja nopeaa palvelua. Kiitos erittäin vastuullisesta ja hyvästä asian jälkihoidosta näin viikonloppuna. Jään siis odottamaan kokonaisedullista tullauspäätöstä?!?!?! Ja jos joku kysyy apua auton tuontiin niin taidan kyllä osata neuvoa oikeaan suuntaan.

Lähettänyt: O. Salovaara / Espoo

No niin nyt Q5 pihassa ja kaikki loppupeleissä OK.... Vaikka mutkia olikin...hyvin hoiditte asian kotia... suosittelen eteenpäin et nou hätä.... Broidikin sai pikkaisen autokuumeen katotaan löytyykö hänelle jot kivaa teidän kautta...

Lähettänyt: M. Vainionpää / Pietarsaari

jätä suosittelu

Etunimi ja sukunimi:
Sähköpostiosoite:
Ammatti tai sinulta tietoja:
Sijainti:
nettiosoite :
Image (sinun tai auto):
Kirjoita kommenttisi tähän.:
Vahvista turvakoodi
insert into visual_verify_code (oscsid, code) values ('', '1QUF')Varmistamme että olet ihminen
 *

Avaa chat
Kysy minulta!
Hei!

Voisinko olla avuksi?