199 € Tarkastuspalvelu

Tarkastuspalvelu 199 € sisältää ajoneuvon etsintäapua eri nettipalveluista ja puheluita ajoneuvojen myyjille. Asiamiehemme on apunasi varmistamassa, että paras vaihtoehto lähdetään tarkastamaan. Asiamies käy henkilökohtaisesti tapaamassa myyjää ja koeajamassa auton. Saat tarkan ja laajan kuntoraportin kuvineen. Tarkistamme mm. että mittarilukema pitää paikkansa, autoa ei ole kolaroitu, autoa ei ole kasattu kolariautosta, myyjä on luotettava ja auton historia pitää paikkansa. Teemme auton ostamisesta helppoa ja turvallista.

Jos päätät ostaa tarkastamamme auton laskutamme 499 € kaupan välityspalkkion eli ostopalvelun. Asiamiehemme tinkii hinnasta kaikella ammattitaidollaan. Varmistamme, että auto myydään sinulle, eikä kenellekään toiselle. Maksamme myyjän vaatiessa autosta käsirahan. Tarkistamme että auto on EU tyyppihyväksytty (tai kerromme mahdollisesti vaadittavat muutostyöt). Tarkistamme kauppakirjojen oikeellisuuden. Varmistamme ettei myyjä lisää kauppakirjaan kuluttajasuojaasi huonontavia ehtoja (osiksi myynti tms). Toimimme tulkkina kaupan välittämisessä. Ohjeistamme ulkomaanmaksun suorittamisen. Varmistamme että tarvittavat paperit luovutetaan auton kanssa. Järjestämme auton noutamisen. Teemme tarvittavat vientiasiakirjat, rekisteristäpoiston ja auton noutoon vaadittavan valtakirjan. Vakuutamme auton puolestasi heti kun auto on maksettu.

Tarkastus- ja ostopalvelun lisäkulut. Sitoudut maksamaan asiamiehelle kulukorvauksena 0.45 € / km. Saat aina pyynnöstäsi laskelman matkakuluista ennen kuin asiamies lähtee liikkeelle. Voit itse arvioida matkakuluja tarjouslaskurimme avulla. Ostopalvelun yhteydessä tingitystä hinnanalennuksesta sinä hyödyt 60%. Me laskutamme 40% tinkipalkkion. Yksityiseltä ostettaessa välitämme auton maksun ja otamme samalla auton haltuun 190 € lisähintaan. Lisätarkastukset 150 €. Maan tai alueen vaihtaminen seuraavan tarkastuksen kohdalla 100 €.

Toiminta-alue. Asiamiehiä meillä on Suomessa, Saksassa, Ruotsissa, Italiassa, Alankomaissa, Belgiassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa.

Ajoneuvot. Tähän hintaan etsimme, tarkastamme ja ostamme minkä tahansa ajoneuvon, kuten henkilöauto, moottoripyörä, pakettiauto, kuorma-auto, matkailuauto, mopoauto jne.

Rahat takaisin takuu. Jos peruutat tilauksesi ennen kuin asiamiehemme on ehtinyt tarkastamaan yhtään ajoneuvoa, niin palautamme rahasi. Pidätämme ainoastaan mahdollisesti onnistuneesti tehdyt eri autojen puhelintiedustelut (19 € / auto).

Toimitusaika. Keskimäärin auto toimitetaan Hankoon 10 päivässä siitä, kun maksu on todistetusti saapunut myyjälle. Yli 2 viikon toimitusajasta hyvitämme 100 € per viikko. Pikatoimitus viikossa maksaa 650 € lisähintaa.

Tarjoamme lisäpalveluita. Tukholman alueelta auton toimitus maksaa 635 €, Saksasta 990-1300 €. Maasturista perimme 20% lisän. Rekalla toimitetut autot luovutamme valmiiksi rekisteröintikatsastettuina A-Katsastuksen asemilta 249 € hintaan. Auton luovutus täyspalveluna Suomen kilvissä maksaa 485 € lisää. Katsastuksen vaatiessa COC todistuksta on lisähinta siitä 124 €. Tarjolla on myös autokaupan totaaliturva vuoden takuulla 889 € (auton myyjäksi vaihtuu Tuontipalvelu). Näistä ja muista lisäpalveluista (maalipinnan suojaus, talvivarustelut, huollot jne) voit sopia yhteyshenkilösi kanssa jos ja kun ajoneuvo on ostettu Euroopasta.

Haluatko noutaa auton itse? Noutajan palvelupaketti maksaa 185 € ja lisäksi 0,45 € / km yhdensuutaiselle matkalle saapumisosoitteestasi (lentokenttä tai satama) auton luo. Hinta sisältää auton toimituksen lentokentälle tai vaihtoehtoisesti sinut noudetaan kentältä ja viedään auton luo. Asiamies järjestää valikoimasi väliaikaisetkilvet. Esim. Saksan 5 pv väliaikaisten kilvet 170 €. Ruotsista voit noutaa auton Suomen siirtokilvillä (voimassa pohjoismaissa).

Tarkastuspalvelun sopimusehdot

Alkaen 
Päättyen
VIN_HISTORY READ_MORE
Olen kiinnostunut Santander autorahoituksesta tälle ajoneuvolle. (saat rahoitustarjouksen sähköpostiisi)
Jos päätän ostaa auton, niin olen kiinnostunut ostamaan sen Autokaupan Totaaliturva palvelulla (889 €). Auton myyjäksi vaihtuu Suomen Tuontipalvelu Oy. Saat näin täyden Suomalaisen kuluttajasuojan. Hinnassa on mukana 5-tähden takuuvakuutus vuodeksi ilman kilometrirajaa 350 € omavastuulla (lue lisää kattavuudesta). Tämä palvelu tulee automaattisesti rahoitusasiakkaillemme.
Hyväksyn sopimusehdot
Haluan uutiskirjeitä (max 2 / kk sähköpostiin)
Avaa chat
Kysy minulta!
Hei!

Voisinko olla avuksi?