34 € Auton VIN-historiaraportti

Jos et tiedä auton VIN-numeroa (valmistenumero, joka yksilöi auton) vielä, niin se ei haittaa. Samaan hintaan asiamiehemme soittaa auton myyjälle ja selvitämme VIN-numeron.

Tämä raportti toimii Suomi-autoilla ja tuontiautoilla. Onko auton kolaroinnin takia maksettu vakuutuskorvauksia jossain Euroopan maassa? Onko autoa huollettu säännöllisesti merkkihuollossa? Onko se ollut taksina tai ilmoitettu varastetuksi? Meillä auton ostoprosessi lähtee aina käyntiin tarkastamalla auton historia kaikista tarjolla olevista tietolähteistä ympäri maailman (noin 200 tietolähdettä kerättynä yhteen raporttiin Euroopasta ja Pohjois-Amerikasta).

Uskallamme väittää, että VIN-koodi tarkastusraporttimme on markkinoiden kattavin. Se on myös aina ajan tasalla, koska serverimme muodostaa reaaliaikaisesti yhteyden satoihin tietokantoihin eri puolilla maailmaa luodessaan uutta raporttia. VIN-koodin tarkastus ja raportin luonti kestää tyypillisesti 5-10 minuuttia. Lähetämme sinulle sähköpostissa linkin valmiiseen raporttiin kun serverimme on kerännyt kaikki tarvittavat tiedot. Suosittelemme VIN-koodin tarkastusta aina kun olet ostamassa käytettyä autoa. Aivan uusista autoista ei vielä ole juurikaan dataa saatavilla ja jos emme pysty toimittamaan sinulle mitään tietoja, niin palautamme rahasi. Loppuraporttimme tallennus perustuu lohkoketjuun ja näin tietojen väärentäminen on tehty mahdottomaksi.

Alkaen 
Päättyen
Olen kiinnostunut Santander autorahoituksesta tälle ajoneuvolle. (saat rahoitustarjouksen sähköpostiisi)
Jos päätän ostaa auton, niin olen kiinnostunut ostamaan sen Autokaupan Totaaliturva palvelulla (889 €). Auton myyjäksi vaihtuu Suomen Tuontipalvelu Oy. Saat näin täyden Suomalaisen kuluttajasuojan. Hinnassa on mukana 5-tähden takuuvakuutus vuodeksi ilman kilometrirajaa 350 € omavastuulla (lue lisää kattavuudesta). Tämä palvelu tulee automaattisesti rahoitusasiakkaillemme.
Hyväksyn sopimusehdot