Uusi auto Saksasta

Useissa tilanteissa saat uuden auton käyttöösi nopeammin ostamalla sen kauttamme Saksasta. Saksan autoliikkeissä on jatkuvasti tarjolla tuhansia hyvinvarusteltuja uusia autoja valmiina luovutettavaksi. Me kuljetamme ostetun auton usein viikossa sinulle Suomeen.

Tuomme jatkuvasti Saksasta uusia Saksalaisia autoja kuten:

  • Mercedes Benz
  • Audi
  • BMW
  • Porsche
  • Volkswagen

Usein tuomme myös muita autoja. Saksassa myydään esimerkiksi useita USA autoja joita Suomesta ei enää uutena edes saa. Järjestämme autoon Suomen kilvet palveluna.

Italiasta kannattaa ostaa uutena paikallisia kalliita ureheiluautoja. Asiamiehemme Roomassa ja Milanossa ovat valmiina etsimään sinulle unelmiesi auton.

  • Ferrari
  • Lamborghini

Kannattaako uuden auton ostaminen Saksasta?

Saksassa on todella usein isoja tarjouksia uusien autojen hinnoissa. Erityisesti loppuvuodesta myydään kyseisen vuoden autot polkuhinnoin. Olemme nähneet esimerkiksi uusia Mersuja, Bemareita ja Audeja jopa 30% alennuksilla. Suomen autoverojenkin jälkeen säästö saattaa olla melkoinen.

Jos ostat auton, jonka Tulli luokittelee uudeksi (alle 6 kk vanha tai alle 6.000 km ajettu), niin arvonlisävero pitää aina maksaa Suomeen. Kun selaat autoja esim. Mobile.de:ssä niin sinun täytyy hylätä kaikki marginaaliverotettavat (ei vähennyskelpoista alvia, VAT not reclaimable, MwST nicht ausweisbar). Nämä autot ovat jo käyneet jonkun yksityisen omistuksessa ja joutuisit maksamaan Suomeen 24% alvin ostohinnan päälle. Valikoi auto jossa on vähennyskelpoinen alv (näkyy netto ja brutto hinnat erikseen). Näitä autoja myyvät ainoastaan yritykset ja autoliikkeet (ei yksityiset). Maksat autosta Saksan netto-hinnan (ilman arvonlisäveroa) ja sen päälle 24% arvonlisäveron Suomeen.

Jos auto on jo yli 6 kk vanha ja yli 6.000 km ajettu, niin ei ole väliä onko auto marginaaliverotettava tai vähennyskelpoisin arvonlisäveron sisältävä. Voit aina maksaa kauppasumman Saksaan ja Suomeen ainoastaan autoveron. Arvonlisävero on Saksassa 19% joten yksityishenkilönä ostaessasi säästät ainakin 5% arvonlisäverossa verrattuna Suomen hintoihin.

Mistä löydän myynnissä olevia uusia autoja?

Heti luovutettavissa olevat uudet autot löydät esimerkiksi Mobile.de hakukoneella. Saksankieliessä versiossa etusivun pienessä hakukoneessa on välilehti "Neuwagen". Klikkaa sitä ja hae mieluista automallia. Saat listan autoista jotka ovat Saksassa valmiina myytäviksi.

Voit käyttää meidän suomenkielistä vaihtoautohakua ja valita alusta, että haet uusia autoja. Voit tehdä rajauksen myös valikoimalla uuden vuosimallin ja vähäisen kilometrimäärän.