Haluatko tilata Valinta-apu(tm) palvelun? Lähetä meille sähköposti info@auto-saksasta.fi

Optimoi autohankintasi

Löydämme sinulle parhaan autoyksilön


Hinta-laatusuhteeltaan paras autoyksilö sinun tarpeisiisi EU-alueen yli 5 miljoonan vaihtoauton joukosta. Me kartoitamme tarpeesi ja kokenut asiamies käy läpi koko Euroopan tarjonnan löytääkseen sinulle juuri sen oikean auton.

Kenelle palvelu on tarkoitettu?


Ehkä tiedät jo minkä merkkisen ja mallisen auton haluat ostaa, mutta et ole varma mistä EU-alueelta ja miltä sivustolta löytyisi sinulle juuri se paras yksilö. Säästä aikaasi ja ota käyttöösi Valinta-apu™ . Saat pian tietoosi ammattilaisen ehdotuksen ostettavaksi yksilöksi tai TOP-3 vaihtoehtoa joista voit valita. Joskus suosittelemme kotimaassa myynnissä olevia, mutta useimmiten edullisimmat vaihtoehdot ovat muualla Euroopassa

Tai et vielä tiedä mikä malli olisi paras tarpeisiisi. Ammattilainen kartoittaa autonkäyttötarpeesi ja mieltymyksesi. Näiden pohjalta ehdotamme sinulle ensin muutamaa automallia ja valintasi pohjalta sen jälkeen TOP-3 nimenomaista autoa. Näet kokonaishinnan tuontikuluineen ja autoveroineen. Jos edullisimmat autot ovat Euroopassa, niin näet heti kuinka monta tuhatta euroa säästät Suomen hintoihin verrattuna. Asiakkaamme ovat parhaimmillaan säästäneet jopa yli 5.000 € käyttämällä ammattitaitoamme avukseen.

Turvallisin tapa ostaa auto


Vältät aikaa vievät kuluttajariidat. Vältyt tulemasta huijatuksi. Tässä kaksi syytä aloittaa autonostoprosessi Valinta-apu™ palvelulla. Palveluun kuuluu täsmällinen ohjeistus siihen, mikä on turvallisin tapa ostaa auto Suomesta tai ulkomailta.

Avaa chat
Kysy minulta!
Hei!

Voisinko olla avuksi?