AUTO SAKSASTA TUONTIPAKETTI™ 2.500 €

Kenelle? Olet löytänyt Saksasta auton (yksityiseltä tai liikkeestä) ja haluaisit saada sen turvallisesti ja nopeasti Suomeen ja ajoosi. Sinulla ei ole vaihtoautoja (jos on, niin Autovex tai myy itse Nettiauto) ja olet järjestänyt itse rahoituksen (suosittelemme vakuudetonta S-lainaa, koska korko on nykyään lähes sama kuin autorahoituksissa ja S-Lainassa autosi ei jää lainan pantiksi). Jos vielä mietit, että mikä auto Saksasta kannattaa tuoda, niin tutustu 199 € Auton Valinta-apu™ palveluumme. Tai etsi sopiva auto Saksasta näiden autosivustojen kautta (Saksan Nettiauto ja muita)
Mitä ajoneuvoja tuomme Saksasta? Auto Saksasta, moottoripyörä Saksasta, pakettiauto Saksasta, matkailuauto Saksasta, retkeilyauto Saksasta, kuorma-auto Saksasta, kolariautot, hautausautot, uudet autot ja työkoneet.
Miten hyödyt? Turvaamme täysin autokauppasi. Tunnistamme kolarikorjaukset 100% varmuudella. Varmistamme ettet osta mittariruuvattua autoa ja että maksusi myyjälle menee turvallisesti perille. Annamme täyden turvan rikoksia ja huijauksia vastaan (vakuutusta tähän ei ole tarjolla yksityisille missään muualla). Kaikki turvalliseen autokauppaan tarvittavat palaset on koottu yhteen sinun hyödyksesi.
Avaa chat
Kysy minulta!
Hei!

Voisinko olla avuksi?