AUTON TARKASTUSPALVELU™

Valikoi tämä jos Tuontipaketti™ ei sovi sinulle ja haluat räätälöidä palvelut. Loput palvelut laskutetaan hinnastomme mukaan

Kenelle? Olet löytänyt Saksasta auton (yksityiseltä tai liikkeestä) ja haluaisit saada sen turvallisesti ja nopeasti Suomeen ja ajoosi. Sinulla ei ole vaihtoautoja (jos on, niin Autovex tai myy itse Nettiauto) ja olet järjestänyt itse rahoituksen (suosittelemme vakuudetonta S-lainaa, koska korko on nykyään lähes sama kuin autorahoituksissa ja S-Lainassa autosi ei jää lainan pantiksi). Jos vielä mietit, että mikä auto Saksasta kannattaa tuoda, niin tutustu 199 € Auton Valinta-apu™ palveluumme. Tai etsi sopiva auto Saksasta näiden autosivustojen kautta (Saksan Nettiauto ja muita)
Miten hyödyt? Turvaamme täysin autokauppasi. Tunnistamme kolarikorjaukset 100% varmuudella. Varmistamme ettet osta mittariruuvattua autoa ja että maksusi myyjälle menee turvallisesti perille. Annamme täyden turvan rikoksia ja huijauksia vastaan (vakuutusta tähän ei ole tarjolla yksityisille missään muualla). Kaikki turvalliseen autokauppaan tarvittavat palaset on koottu yhteen sinun hyödyksesi.

Turvaamme autokauppasi

Kaikki turvallisen etäkaupan palaset

icon

Pienimmätkin vauriot tiedossasi

Haluatko tietää kaikki, jopa alle 1 mm vauriot? Tarkastaja käyttää InspectWise® aplikaatiota. AI tunnistaa jopa alle 1 mm vauriot maalipinnasta ja laseista.

icon

Et osta mittariväärennettyä autoa

Mittarimanipulaatiot paljastuvat kun selvitämme auton koko historian. Tietolähteinä merkkihuoltohistoria, vakuutuskorvaukset, rekisterimuutokset, huutokaupat, pankkien panttaukset jne.

icon

Et osta kolarikorjattua autoa

Kokenut asiamiehemme menee myyjän luokse, koeajaa auton ja laatii puolueettoman kuntoraportin. Et ole vain myyjän väittämien varassa auton kunnon osalta. Maalipintojen paksuusmittaus paljastaa kolarikorjaukset 100% varmuudella.

icon

Et joudu huijatuksi

Ammattirikolliset ovat pesiytyneet autokaupan alalle. Lähes joka viikko tunnistamme huijareita. Rikosturva™ 200.000 € saakka turvaa autokauppasi ostat auton välityksellämme.

icon

Et pelkää moottorivikaa

Välittämäämme autoon Tekniikkaturva™ 12-36 kk ajaksi. Korvaa kattavasti auton korjauskuluja ilman omavastuuta tai kilometrirajaa.

icon

Tiedät mistä maksat

Et maksa turhia matkakuluja tarkastajalle, koska meillä on Euroopan laajin tarkastajien verkosto. Koko hinnoittelumme on täysin läpinäkyvää. Säästät usein jopa tuhansia Euroja.

TEKOÄLY TUO SINULLE LISÄTURVAA

VAURIOTUNNISTUS

Tekoäly skannaa tarkastajan autosta ottamat kuvat. Järjestelmä on jo niin tarkka, että se tunnistaa jopa alle 1 mm vauriot, jotka usein jäävät ihmiseltä huomaamatta. Auton ulkopinnat kuvataan kahdeksasta eri kulmasta ja näitä kuvia vertailemalla tekoäly pystyy erottamaan maalipinnan heijastumat vaurioista.

Tekoäly merkkaa kuviin: tuulilasin kiveniskemät ja vauriot, maalipinnan kiveniskemät, naarmut, lommot, puuttuvat osat, vinoon asennetut osat (irvistävät saumat) ja värierot maalipinnassa.

MYYJÄN HENKILÖLLISYYS

Pystymme varmentamaan ja tallentamaan yksityisen myyjän identiteetin markkinoiden parhaalla ja turvallisimmalla Veriff-järjestelmällä.

Yksityinen myyjä kuvaa itseään videolle ja näyttää samalla passiaan tai ajokorttiaan. Tekoäly tutkii, että passi on aito ja että sitä näyttävä on sama henkilö kuin passin kuvassa. Tämä järjestelmä toimii kaikilla hyväksytyillä EU-passeilla ja henkilötietokorteilla. Samalla voimme varmentaa myyjän taustat ja varmistaa, että hänellä on laillinen oikeus auton myymiseen.

AKUN KUNTO

Oletko ostamassa sähköautoa? Välityksellämme saat varman tiedon auton kalleimman osan, sen akuston kunnosta. Meillä on käytössämme markkinoiden paras akkutestauslaitteisto.

Akkutestimme ja siitä myönnettävä sertifikaatti luovat lisäarvoa autollesi. Testi on luotettavampi kuin autojen oman diagnostiikan antamat prosenttiarviot.

Olemme kaikkialla Euroopassa

Olemme valmiina tarkastamaan ajoneuvoja missä tahansa Euroopassa. Koulutetut asiamiehet toimivat jo seuraavissa maissa:

 • Saksa
 • Ruotsi
 • Italia
 • Viro
 • Latvia
 • Liettua
 • Belgia / Alankomaat
 • Iso-Britannia
 • Espanja
 • Tsekki
 • Itävalta

Haluaisitko ryhtyä autojen tarkastajaksi? Asutko kohdassa, jossa kartallamme on aukko.

Lue lisää vaatimuksistamme ja ota yhteyttä.

Kysyttävää?
Soita meille 010 320 8080 (mpm/pvm) klo 9-18 arkisin
tai laita sähköpostia info@auto-saksasta.fi
Avaa chat
Kysy minulta!
Hei!

Voisinko olla avuksi?