299 € Tarkastuspalvelu

Tarkastuspalvelu 299 € sisältää ajoneuvon etsintäapua eri nettipalveluista ja puheluita ajoneuvojen myyjille. Asiamiehemme on apunasi varmistamassa, että paras vaihtoehto lähdetään tarkastamaan. Asiamies käy henkilökohtaisesti tapaamassa myyjää ja koeajamassa auton. Saat tarkan ja laajan kuntoraportin kuvineen. Tarkistamme mm. että mittarilukema pitää paikkansa, autoa ei ole kolaroitu, autoa ei ole kasattu kolariautosta, myyjä on luotettava ja auton historia pitää paikkansa. Teemme auton ostamisesta helppoa ja turvallista.

Kun päätät ostaa auton, turvaamme autokaupan 400 € ostopalvelulla. Asiamiehemme tinkii hinnasta kaikella ammattitaidollaan. Varmistamme, että auto myydään sinulle, eikä kenellekään toiselle. Maksamme myyjän vaatiessa autosta käsirahan. Tarkistamme että auto on EU tyyppihyväksytty (tai kerromme mahdollisesti vaadittavat muutostyöt). Tarkistamme kauppakirjojen oikeellisuuden. Varmistamme ettei myyjä lisää kauppakirjaan kuluttajasuojaasi huonontavia ehtoja (osiksi myynti tms). Toimimme tulkkina kaupan välittämisessä. Ohjeistamme ulkomaanmaksun suorittamisen. Varmistamme että tarvittavat paperit luovutetaan auton kanssa. Järjestämme auton noutamisen. Teemme tarvittavat vientiasiakirjat, rekisteristäpoiston ja auton noutoon vaadittavan valtakirjan. Vakuutamme auton puolestasi heti kun auto on maksettu.

Tarkastus- ja ostopalvelun lisäkulut. Sitoudut maksamaan asiamiehelle kulukorvauksena 0.45 € / km. Saat aina arvion matkasta ennen kuin asiamies lähtee liikkeelle. Ostopalvelun yhteydessä tingitystä hinnanalennuksesta sinä hyödyt 60%. Me laskutamme 40% tinkipalkkion. Yksityiseltä ostettaessa välitämme auton maksun ja otamme samalla auton haltuun 335 € lisähintaan. Lisätarkastukset 150 €. Maan tai alueen vaihtaminen seuraavan tarkastuksen kohdalla 100 €.

Toiminta-alue. Asiamiehiä meillä on Suomessa, Saksassa, Ruotsissa, Italiassa, Alankomaissa, Belgiassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa.

Ajoneuvot. Tähän hintaan etsimme, tarkastamme ja ostamme minkä tahansa ajoneuvon, kuten henkilöauto, moottoripyörä, pakettiauto, kuorma-auto, matkailuauto, mopoauto jne.

Rahat takaisin takuu. Jos peruutat tilauksesi ennen kuin asiamiehemme on ehtinyt tarkastamaan yhtään ajoneuvoa, niin palautamme rahasi. Pidätämme ainoastaan mahdollisesti onnistuneesti tehdyt eri autojen puhelintiedustelut (19 € / auto).

Toimitusaika. Keskimäärin auto toimitetaan Hankoon 10 päivässä siitä, kun maksu on todistetusti saapunut myyjälle. Yli 2 viikon toimitusajasta hyvitämme 100 € per viikko. Pikatoimitus viikossa maksaa 650 € lisähintaa.

Muut tuontikulut. Rekkarahti Tukholman alueelta maksaa 590 €, Saksasta 990-1300 € normaalikokoiselle henkilöautolle. Maasturista perimme 20% lisän. Luovutamme autot maahantuontikatsastettuina A-Katsastuksen asemilta 249 €. Auton luovutus täyspalveluna Suomen kilvissä 485 € lisähintaan. Vaadittaessa COC todistuksen hinta 124 €. Autokaupan totaaliturva vuoden takuulla 889 € (auton myyjäksi vaihtuu Tuontipalvelu). Lisäpalveluista voit sopia yhteyshenkilösi kanssa jos ja kun ajoneuvo on ostettu Euroopasta.

Tarkastuspalvelun sopimusehdot

Alkaen 
Päättyen
Hyväksyn sopimusehdot
Haluan uutiskirjeitä (max 2 / kk sähköpostiin)