299 € Tarkastuspalvelu

Tarkastuspalvelu sisältää ajoneuvon etsintäapua eri nettipalveluista ja puheluita ajoneuvojen myyjille. Asiamiehemme on apunasi varmistamassa, että paras vaihtoehto lähdetään tarkastamaan. Asiamies käy henkilökohtaisesti tapaamassa myyjää ja koeajamassa auton. Saat tarkan ja laajan kuntoraportin kuvineen. Tarkistamme mm. että mittarilukema pitää paikkansa, autoa ei ole kolaroitu, autoa ei ole kasattu kolariautosta, myyjä on luotettava ja auton historia pitää paikkansa. Teemme auton ostamisesta helppoa ja turvallista.

Kun päätät ostaa auton, turvaamme autokaupan 400 € välityspalkkiolla.Tähän hintaan tarkistamme myyjän henkilöllisyyden. Tarkistamme että myyjä omistaa auton. Tarkistamme ettei autoa ole ilmoitettu varastetuksi. Tarkistamme että auto on EU tyyppihyväksytty (tai kerromme mahdollisesti vaadittavat muutostyöt). Varmistamme että autoa ei myydä kenellekään toiselle. Maksamme tarvittaessa käsirahan. Tarkistamme kauppakirjojen oikeellisuuden. Varmistamme ettei myyjä lisää kauppakirjaan kuluttajasuojaasi huonontavia ehtoja (osiksi myynti tms). Toimimme tulkkina kaupan välittämisessä. Välitämme rahat yksityiselle tai pienelle autokaupalle turvallisesti. Ohjeistamme ulkomaanmaksun suorittämiseen. Varmistamme että tarvittavat paperit luovutetaan auton kanssa. Järjestämme auton noutamisen. Teemme tarvittavat vientiasiakirjat, rekisteristöpoiston ja auton noutoon vaadittavan valtakirjan. Varmistamme että auto odottaa noutoa turvallisessa paikassa. Vakuutamme auton puolestasi heti kun auto on maksettu.

Toiminta-alue.Asiamiehiä meillä on Suomessa, Saksassa, Ruotsissa, Italiassa, Alankomaissa, Belgiassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa.

Ajoneuvot.Tähän hintaan etsimme, tarkastamme ja ostamme minkä tahansa ajoneuvon, kuten henkilöauto, moottoripyörä, pakettiauto, kuorma-auto, matkailuauto, mopoauto jne.

Rahat takaisin takuu. Jos peruutat tilauksesi ennen kuin asiamiehemme on ehtinyt tarkastamaan yhtään ajoneuvoa, niin palautamme rahasi. Pidätämme ainoastaan mahdollisesti onnistuneesti tehdyt eri autojen puhelintiedustelut (19 € / auto).

Toimitusaika.Keskimäärin auto toimitetaan Hankoon 10 päivässä siitä, kun maksu on todistetusti saapunut myyjälle. Yli 2 viikon toimitusajasta hyvitämme 100 € per viikko. Pikatoimitus viikossa maksaa 650 € lisähintaa.

Muut tuontikulut.Jos hylkäät tarkastetun auton, niin seuraavan ajoneuvon tarkastuspalvelu maksaa 150 € ja asiamiehen vaihtaminen toiseen maahan tai alueelle maksaa 100 €. Rekkarahti Tukholman alueelta maksaa 590 €, Saksasta 990-1300 € normaalikokoiselle henkilöautolle. Maasturista perimme 20% lisän. Luovutus maahantuontikatsastettuna 249 €. Auton luovutus täyspalveluna tullattuna ja verotettuna maksaa 780 €. Lisäpalveluista voit sopia yhteyshenkilösi kanssa jos ja kun ajoneuvo on ostettu Euroopasta.

Tarkastuspalvelun sopimusehdot

Alkaen 
Päättyen
Hyväksyn sopimusehdot
Haluan uutiskirjeitä (max 2 / kk sähköpostiin)