GDPR:n mukainen rekisteriseloste InspectWise Oy:n ylläpitämistä tietorekistereistä.

Päivitetty 15.5.2023

 

Rekisterin kuvaus

Rekisterin nimi

Auto-Saksasta.fi Asiakasrekisteri

Rekisterinpitäjä

InspectWise Oy (Y-tunnus: 3314503-8)

Mitä tietoja keräämme?

Uutiskirjeemme tilanneilta keräämme

  • sähköpostiosoite
  • nimi
  • hyväksyntä sähköpostiuutiskirjeen lähettämiseen

Palveluitamme tilanneista keräämme seuraavat tiedot

  • Etunimi ja sukunimi
  • Osoite
  • Puhelinnumero
  • Sähköpostiosoitteen
  • Sinua kiinnostavien autojen mainosten www-osoitteet

Auton ostamisen välityspalvelun tilaavilta keräämme joskus lisäksi

  • Syntymäaika kauppasopimukseen
  • Henkilöturvatunnus vakuutukseen, ajoneuvon rekisteröintiin ja osamaksusopimukseen

Asiakasrekisterin Käyttötarkoitus

Asiakasrekisterin käyttötarkoitus on European Car Inspection Oy Ltd:n asiakkaiden tarjouspyyntöjen ja tilausten käsittely ja arkistointi sekä yhteydenpito asiakkaan ja myyjän välillä. 

Uutiskirjeen tilanneiden rekisterin tarkoitus on uutisoida autoverotuksen muutoksia ja markkinoida palveluitamme. 

Miten käsittelemme henkilötietoja?

Tarvitsemme usein asiakkailtamme valtakirjan, johon pitää myös kirjata henkilöturvatunnus. Suosittelemme valtakirjan lähettämistä meille WhatsApp sovelluksen avulla, koska kyseinen ohjelmisto salaa kaiken viestinnän. Poistamme meille lähetetyt valtakirjat kuukauden viimeistään rekisteröintiä seuranneen kalenterikuukauden lopussa. Lähetämme valtakirjan eteenpäin kuljetusrekan kuljettajalle, rekisteröinnin suorittavalle henkilölle ja rekisteröinnin tekevälle katsastuskonttorille. Käytämme mahdollisuuksien mukaan salattuja tiedonvälitystapoja ja ohjeistamme aina vastaanottajan poistamaan saamansa viestin kun tilattu toimenpide on suoritettu ja valtakirja on siltä osin täyttänyt tehtävänsä. 

Joskus ulkomaalainen myyjä pyytää asiakkailtamme kopiota passista tai henkilötietokortista. Näidenkin kopioiden välittämiseen käytämme pääsääntöisesti WhatsApp sovellusta ja poistamme lähettämäsi kopion kun se on välitetty ajoneuvon myyjälle.

Miten säilytämme tietoja?

Asiakastietoja säilytämme suojatulla palvelimella Suomessa. Palvelimen suojauksesta vastaa Neutech Oy.

Sähköpostitusrekisterimme tietojen tallennuksesta vastaa Campaign Monitor Ltd (USA). Palvelin on suojattu heidän toimestaan ja palvelin sijaitsee EU:n ulkopuolella.

Kauppakirjoja ja skannattuja asiakirjoja säilytämme suojatulla palvelimella jonka tietoturvasta vastaa Ropo Capital Oy. Palvelin sijaitsee Suomessa. 

Kauppakirjoja ja skannattuja asiakirjoja säilytämme suojatulla palvelimella jonka tietoturvasta vastaa Dropbox . Yrityksen palvelimet sijaitsevat Yhdysvalloissa, Saksassa, Austaraliassa ja Japanissa. Dropboxille ei ole myönnetty mitään lupaa tallennettujen tietojen käyttämiseen. Tiedostot on salattu.  Lisätietoja:
https://help.dropbox.com/accounts-billing/security/physical-location-data-storage

Asiakastiedot, kauppakirjat ja asiakirjat hävitämme tilausta seuranneen viiden seuraavan vuoden päätyttyä, koska kirjanpitolainsäädäntö ja mahdolliset autoveron oikaisupyynnöt vaativat niitä säilyttämään.

Henkilöturvatunnuksia emme tallenna palvelimelle. Syötämme sen tarvittaessa Suomalaisten rahoitusyhtiöiden, vakuutusyhtiöiden tai takuuvakuutuksia tarjoavien yritysten järjestelmiin. Toimimme finanssivalvonnan hyväksymänä vakuutusasiamiehenä. Ainoastaan yritysten allekirjoittamia paperisia osamaksusopimukset säilytämme 10 vuoden ajan Hangossa lukitussa tilassa ja lukitussa kaapissa. Yksityishenkilöiden sopimukset on pääsääntöisesti sähköisesti allekirjoitettuja asiakirjoja, joiden säilyttämisestä vastaa luoton myöntänyt pankki. 

Verkkosivustomme verkkokauppatoiminnot eivät kerää luottokorttien tietoja meidän palvelimellemme. Luottokorttien ja maksujen tietojen säilömisestä vastaa OP-ryhmään kuuluva CheckOut Finland Oy.

Tietosuojavastaava

Rekisterin hoitaja, rekisteriotekyselyt ja rekisteristä poistopyynnöt voit osoittaa tietosuojavastaavalle.

InspectWise Oy
Tomi Rantanen
Puh. 044 3677 990
etunimi.sukunimi@auto-saksasta.fi

Tietojen luovutus

InspectWise Oy ei luovuta rekistereidensä tietoja (kokonaisuudessaan tai osia niistä) sivullisille tai muulle kolmannelle taholle.

Avaa chat
Kysy minulta!
Hei!

Voisinko olla avuksi?