Auto Italiasta

Onko harkinnassa ostaa auto Italiasta? Me voimme olla avuksi. Meillä on suomalainen asiamies Roomassa ja Milanon liepeillä. He ovat valmiita tarkastamaan, koeajamaan, tinkimään ja tekemään kauppaa puolestasi. Tarkastukset teemme samojen standardien mukaan kuin Saksassakin. Rekkarahti järjestyy kohtuulliseen hintaan, alkaen 1.200 € (+ alv). Tai halutessasi voit lähteä noutamaan autoa ja järjestämme siihen Italian väliaikaiset kilvet. Jos suunnittelet auton noutamista Italiasta, niin huomaa, että auton poistaminen kilvistä ja väliaikaisten kilpien järjestäminen saattaa joskus kestää viikon. Siksi suosittelemme, että auto ostetaan sinulle jo ennen Italiaan saapumista.

Italian taloustilanne ja suuripäästöisten autojen verotus on tehnyt Italiasta todella houkuttelevan maan tuontiauton ostamiseen. Hyvinvarusteltuja ja uudehkoja luxus-autoja ja urheiluautoja on saatavana Euroopan halvimmilla hinnoilla. Tarjolla on paljon Saksalaisia premium autoja - Mersuja, Audeja, BMW:tä ja Porschea. Toki italian olosuhteet ovat haastavat, aurinko porottaa kuumana ja kaupungeissa on ahtaat tilat. Italiassa on kuitenkin autoilijoita jotka säilyttävät autonsa tallissa ja liikkuvat vain sellaisissa paikoissa ja ajavat vain tavalla jossa auto säästyy lommoilta ja naarmuilta.

Toki italialaisten autokauppiaiden rehellisyys on keskimäärin saksalaista heikommalla tasolla. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö italiasta voisi ostaa autoa. Asiamiehemme ovat ammattilaisia riskien analysoinnissa ja epärehellisyyksien tunnistamisessa. Yhtäkään mittariväärennettyä autoa emme ole ostaneet niin, etteikö asiakas olisi tietoinen manipuloinnista. Tässä tarvitaan rautaista ammattitaitoa jota meidän asiamiehiltämme löytyy.

Italia on tietysti paras maa italialaisten autojen hankkimiseen. On sinulla etsinnässä sitten Ferrari, Lamborghini, Alfa Romea tai Fiat, niin Italiasta näitä löytyy Euroopan paras ja edullisin valikoima.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro suunnitelmistasi asiakaspalvelu@auto-saksasta.fi . Voit käyttää suomenkielistä hakukonettamme löytääksesi Mobile.de:ssä myynnissä olevat italialaiset autot. Hyvä hakukone on myös Autoscout24.eu