Auto Italiasta

Onko harkinnassa ostaa auto Italiasta? Me voimme olla avuksi. Meillä on kokeneet asiamiehet mm Napolin lähellä (Rooman eteläpuolella) ja Pohjois-Italiassa (Vicenza). He ovat valmiita tarkastamaan, koeajamaan, tinkimään ja tekemään kauppaa puolestasi. Tarkastukset teemme samojen standardien mukaan kuin Saksassakin.

Autonkuljetus rekalla järjestyy Italiasta kohtuulliseen hintaan. Esimerkiksi hinta Milanosta normaalikokoiselle autolle hinta on 1.800 € (sis. alv). Sisiliasta hinta rekkakyydille on 3.000 €. Jos suunnittelet auton noutamista Italiasta, niin huomaa, että auton poistaminen kilvistä ja väliaikaisten kilpien järjestäminen saattaa joskus kestää viikon. Rekkakuljetukselle pitää varata kolme viikkoa.

Auton ajaminen itse pois Italiasta ei ole mahdollista. Väliaikaisia kilpiä ei Italiasta saa kuin ainoastaan Italian id-kortin omistaville (virallinen osoite Italiassa). Ainut mahdollisuus on tuoda auto rekalla pois Italiasta. Jos haluat ottaa auton ajoon Euroopassa, niin yksi vaihtoehto on siirtää auto rekan kyydissä Müncheniin (hinta alk. 800 €) ja rekisteröidä se väliaikaisiin Saksan kilpiin. 

Italian taloustilanne ja suuripäästöisten autojen verotus on tehnyt Italiasta todella houkuttelevan maan tuontiauton ostamiseen. Hyvinvarusteltuja ja uudehkoja luxus-autoja ja urheiluautoja on saatavana Euroopan halvimmilla hinnoilla. Tarjolla on paljon Saksalaisia premium autoja - Mersuja, Audeja, BMW:tä ja Porschea. Toki italian olosuhteet ovat haastavat, aurinko porottaa kuumana ja kaupungeissa on ahtaat tilat. Italiassa on kuitenkin autoilijoita jotka säilyttävät autonsa tallissa ja liikkuvat vain sellaisissa paikoissa ja ajavat vain tavalla jossa auto säästyy lommoilta ja naarmuilta.

Toki italialaisten autokauppiaiden rehellisyys on keskimäärin saksalaista heikommalla tasolla. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö italiasta voisi ostaa autoa. Asiamiehemme ovat ammattilaisia riskien analysoinnissa ja epärehellisyyksien tunnistamisessa. Yhtäkään mittariväärennettyä autoa emme ole ostaneet niin, etteikö asiakas olisi tietoinen manipuloinnista. Tässä tarvitaan rautaista ammattitaitoa jota meidän asiamiehiltämme löytyy.

Italia on tietysti paras maa italialaisten autojen hankkimiseen. On sinulla etsinnässä sitten Ferrari, Lamborghini, Alfa Romea tai Fiat, niin Italiasta näistä on Euroopan paras ja edullisin valikoima.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro suunnitelmistasi asiakaspalvelu@auto-saksasta.fi .  Hyvä nettisivu italialaisten autojen etsimiseen on myös Autoscout24.com . 

Avaa chat
Kysy minulta!
Hei!

Voisinko olla avuksi?