Mistä paras rahoitus tuontiautoon?

Me palvelemme vain asiakkaita, joilla on rahat auton ostamiseen omasta takaa. Jos tarvitset rahoitusta, niin lue tämä artikkeli.

Tällä hetkellä autorahoituksen korot ovat yleisesti yli 7 %. Perustamiskulut ovat usein noin 500€ luokkaa ja kk-maksut useimmiten 10-15 eur / kk. Autolainoissa auto jää rahoitusyhtiön omistukseen, kunnes viimeinen erä autosta on maksettu. Tämä tekee auton vaihtamisesta ja myymisestä paljon hankalampaa. Voit ostaa seuraavan auton kätevästi vain vaihtamalla nykyisen autosi jonkun suuren autoliikkeen kanssa. Usein autorahoituksen kanssa voi ajautua tilanteeseen, että autovelkaa on jäljellä enemmän kuin autolla on arvoa. Tämä on tilanne jos olet säätänyt kuukausierän mahdollisimman pieneksi ottamalla ison ns. jämärin (viimeisen erän tai jäännöserän).

Isompien ketjujen autotuonnin palveluhinnat ovat huomattavasti korkeammat kuin meillä. Usein heidän tuontipalvelustaan puuttuu täysin tuotavan auton tarkastaminen. Jos haluat käyttää palveluitamme, niin sinun pitää löytää lainarahaa jostain muualta kuin autorahoitusyhtiöiltä.

Haluatko vaihtaa autoasi useammin? Haluatko tehdä jopa voittoa tuomalla ja myymällä tuontiautoja? Siinä tapauksessa perinteinen autorahoitus ei ole sinua varten.

Nykyisestä autostasi saat parhaan korvauksen seuraavilla tavoilla:
  • Myymällä sen itse Nettiautossa. Myös yksityinen ostaja voi lunastaa auton loppuvelan rahoitusyhtiöstä.
  • Tarjoamalla sitä AutoVex tai Baana kautta autoliikkeiden huutokauppaan. Et sitoudu mymään autoa vaan näet mitä autoliikkeet maksavat siitä suoralla kaupalla
  • Myymällä auton jollekin lähelläsi olevalle autoliikkeelle ilman kilpailutusta
Voit jatkossa pitää auton omassa omistuksessasi, kun otat luoton, jossa auto ei jää lainan pantiksi. Parhaat vaihtoehdot:
  • Vakuudellinen luotto omasta pankistasi (esim. kiinteistö tai osakkeita lainan vakuudeksi). Korot alkaen 5%.
  • Vakuudeton luotto omasta pankistasi. Korot alkaen 7%.
  • Muu vakuudeton luoton tarjoaja esim. S-Laina, jossa korko alkaen 8 %

Mitä suuremmat tulot sinulla on ja mitä pienempi on lainanantajan luottoriski, niin sitä edullisemman korkotarjouksen saat.

Ei autoon sidottu luotto vapauttaa sinut ostamaan auton ulkomailta ulkomaisella arvonlisäverolla. Näin säästät isoja summia. Jos ostat arvonlisäveroll isen auton tuontiyrityksen kautta rahoituksella, niin silloin esim. Saksasta ostettavan auton 19% arvonlisävero vaihtuu Suomen 25,5% arvonlisäveroksi. Eroa on 6,5 % auton nettohinnan päälle. 50.000 € hintaisessa autossa säästösi on 3.250 €. Tällä säästetyllä rahalla maksaa helposti hiukan korkeampia korkokulujakin.

Useat asiakkaamme ovat onnistuneet mallissa, jossa he tuovat kauttamme auton 3-6 kk välein. Laittavat sen myyntiin Nettiautoon ja myyvät auton voitolla tai omakustannushintaan. Tässä toimintamallissa perinteinen autorahoitus ei ole toimiva ratkaisu.

Avaa chat
Kysy minulta!
Hei!

Voisinko olla avuksi?