TARKASTUSPALVELU

Tilaa suosituin palvelukonseptimme, eli auton Tarkastuspalvelu.

Maksutavat

Tarkastuspalvelun sisältö:

 • Autojen tarkastamisen ammattilainen eli ”asiamies” Saksassa, Ruotsissa tai muualla Euroopassa on apunasi valikoimassa tarjonnasta parhaan mahdollisen autoyksilön.
 • Olet voinut löytää jo mielenkiintoiselta vaikuttavan ilmoituksen tai asiamies selaa apunasi netin tarjontaa.
 • Asiamies soittaa autojen myyjille ja selvittää kiinnostavien autojen tietoja myyjältä puhelimessa ja sähköpostilla.
 • Kun paras vaihtoehto on löytynyt, niin asiamies menee sovittuna ajankohtana tarkastamaan ja koeajamaan auton.
 • Saat sähköpostiisi tarkan yli 150-tarkistuskohdan kuntoraportin.
 • Saat sähköpostiisi lisäkuvia autosta.
 • Asiamies tinkii hinnan valmiiksi ja avustaa kaupanteon seuraavissa askelissa eteenpäin.

TOTAALITURVA

Tuontipalvelun Totaaliturva korvaa auton tekniset murheet vuoden tai kahden vuoden ajan siitä kun saat auton käyttöösi. Samalla auton myyjäksi vaihtuu Suomen Tuontipalvelu Oy. Saat siis lisäksi täyden Suomen lain mukaisen kuluttajasuojan. Tämä palvelu tulee aina rahoituksella myymiimme autoihin, mutta halutessasi voit ostaa sen mihin tahansa välittämäämme autoon.

Totaaliturva korvaa kattavasti auton tekniikan rikkoutumisen. Parhaan tason (4-Taso) Totaaliturva kattaa lähes kaiken, paitsi auton kuluvat osat. Korvauksen piiriin kuuluvat mm. moottorin, nokkahihnat, turbon, kytkimen, vaihteiston, tasauspyörästön, vetoakselit, laakerit, kardaanit, jäähdytysjärjestelmä, ilmastointi, polttoainejärjestelmä, AdBlue-jäjestelmä, jarrut, iskunvaimennus, ilmajousituksen, sähköjärjestelmän ja useimmat siihen liittyvät lisälaitteet. Lue tarkemmin Turvan kattavuudesta pdf-esitteestä. Totaaliturvan saa autoon, joka on alle 7 vuotta sitten ensirekisteröity, alle 160 tkm ajettu ja huollettu valmistajan ohjeiden mukaisesti. Parhaan tason turvassa ei ole kilometrirajaa! Omavastuu on 350 € per rikkoutuminen. Omavastuun poistaminen maksaa 340 €. Kysy myös toisen vuoden lisähintaa!

Perustason turvan (1-Taso) saa alle 10 vuotta vanhaan ja alle 200 tkm ajettuun ajoneuvoon. Perustason turvassa on 500 € omavastuu ja se kattaa auton tärkeimmät osat, eli moottorin, vaihteiston ja voimansiirron. Perustason turva on voimassa 1 vuoden tai 15 tkm.

Totaaliturvan perushinta on 889 €. Lisähintaan parhaan 4-Tason turvan voi saada alle 8 vuotta sitten ensirekisteröityyn ja alle 180 tkm ajettuun ajoneuvoon. Kysy hintaa!

Watch the video

Usein kysytyt kysymykset

Mistä löydät Euroopassa myytäviä autoja?

Mitä muita tuontikuluja tulee maksettavaksi?

 • Kaupan välitys 400 €. Rekkarahti Suomeen alkaen 620 €. Asiamiehen kilometrikorvaus 0,45 € / km.
 • Autovero, jonka voit laskea autoverolaskurin avulla
 • Bytbil.se ja Autoscautista löytämäsi auton tuontikulut voit laskea
  ketävästi automaattisella tarjouskoneellamme

Otatteko vaihtoautoja?

 • Voit tarjota nykyistä autoasi yhteistyökummanillemme SuomenAutokauppa Oy:lle jani.seppala(at)saka.fi
 • Autorahoitus on nykyään halpaa. Suosittelemme ostamaan uuden auton rahoituksella pienellä käsirahalla ja myymään edellisen auton itse kaikessa rauhassa Nettiauto.com sivuston avulla. Kun saat vanhan autosi myytyä, niin voit halutessasi lyhentää rahoitusta reilusti tai vaikka maksaa sen kokonaan pois.

Miten takaatte, että tämä on turvallista?

 • Auto vakuutetaan Suomalaisessa vakuutusyhtiössä heti kun se maksetaan Eurooppaan
 • Ammattiosaamisemme ja kokemuksemme takaa sinulle turvalliset autokaupat. Yksikään asiakaamme ei ole koskaan menettänyt rahojaan tai jäänyt saamatta autoaan.
 • Pienellä lisähinnalla saat meiltä autokaupan Totaaliturvan. Auton myyjäksi vaihtuu Suomen Tuontipalvelu ja auto myydään sinulle parhaan tason Turvalla (kuin takuu) ilman kilometrirajaa (1-2 vuotta).

Rahoitustarjous

4,9% korko

satander logo

Mahdollisuus ostaa tuontiauto edullisella rahoituksella on jotain ennennäkemätöntä. Alhainen rahtoituskorko tekee ostamisesta niin kannattavaa, että voit huoletta jättää vanhan autosi itse Nettiauto.com sivuston kautta myytäväksi. Itse myymällä saat useimmiten autostasi useita tuhansia euroja paremman hinnan kuin antamalla sen vaihdossa. Samaan aikaan säästät ison läjän euroja ostamalla koko Euroopan hintalaatusuhteeltaan parhaan autoyksilön. Kun vanha autosi on myyty, niin voit halutessasi maksaa autorahoituksta ison erän tai kokonaan pois. Näillä korkotasoilla on helppo löytää sijoituskohteita, jotka tuottavat enemmän kuin mitä autolainan korot sinulle maksavat.

 • Rahoitukseen lasketaan auton kokonaishinnalle eli siihen lasketaan ostohinta, tuontikulut (noin 3000 eur) ja autovero.
 • Käsirahaksi riittää useimmiten tonni tai pari. Toki voit maksaa halutessasi enemmän.
 • Maksimi laina-aika on 72 kk. Viimeinen erä voi olla uudemmissa autoissa noin 35% kokonaishinnasta jos haluat mahdollisimman pienet kuukausierät.
 • Korko on koko laina-ajalle kiinteä 4,9%.
 • Meillä maksat tarkalleen vain hinnastomme mukaiset tuontipalvelut ja myös veropäätöksensentilleen. Tinkiosuutesi ja arvioitua pienempi veropäätös palautetaan tilillesi.
 • Voit halutessasi maksaa koko lainan pois milloin tahansa tai voit lyhentää pääomaa isommalla kertamaksulla ja saat siitä vastaavasti korkohyötyä.
 • Miten tilaat tuontiauton rahoituksella? Pojekti käynnistyy 199 € tarkastuspalvelutilauksella. Kun auto ostetaan, niin tämä maksu toimii käsirahaosuuden ensimmäisenä eränä. Luottopäätöksen tekemiseen tarvitsemme kopion ajokortista tai passista, osoitteesi, arvion bruttovuosituloistasi, ammattisi, työnantajasi nimen sekä tiedon onko työsi vakituinen ja omistatko asuntosi.

Safe

Over contract terms and the professional know-how guarantee you a safe car dealerships.

 • Our attorneys examine the car in most cases more than help you learn more yourself.
 • You can select the best vehicle from European market.We make it easy and safe for you to buy any vehicle
 • If you cancel your subscription, so will refund your money. Read more for fair terms of the contract we.
 • Inspected by the cars get to buy up to a 24-month warranty with no mileage limit of insurance and deductibles.
 • Our pricing is transparent and clear. You pay for nothing.
 • We are the market leader in the importation of used cars.

Order 19 € starter Money Back Guarantee

Nettiautossa myynnissä olevat vaihtoautot

Olemme tuoneet Suomeen myyntiin joitakin erityisen hyviä autoyksilöitä. Mukana on myös joitakin valmiiksi kuntotarkastamiamme autoja Euroopasta kaikkine tuontikuluineen ja veroineen Suomen kilpiin rekisteröitynä. Autot on valmiiksi kuntotarkastettuja ja niiden historiatiedot on varmistettu. 2013 ja uudemmat myymme aina vuoden Tuontipalvelu-Turvalla ilman kilometrirajaa. Tästä nopeasti alle upea tuontiauto! Rahoitus ilman käsirahaa. Kysy lisää!

How does the process proceeds

 1. Find a pleasant car

  If you speak English or German, then use the mobile.de search engines or autoscout24.eu personal favorite car, motorcycle, van or motorhome to find as vast European market. You can also use the website in Finnish car model. The search looks in real-time Mobile.de available on the website used cars.

 2. See details

  Click the "Offer Machine" link in the top menu of our sites. Copy found the sales note is the vehicle as a whole web address box and press "View offer" button. Offer Machine also works as you enter the address box, a Google maps to identify.

 3. Room

  299 € Inspection Service. We will search and inspect one vehicle in Europe. You might have found an interesting option already. Our agent will analyse the ad and he will call the seller. Together you can decide the one that will be inspected. We make the buying of a vehicle more safe and easy than ever before.

  Read more 299 € totaalipalvelusta Money Back Guarantee

We are ready to serve

Auto Saksasta | Tuontipalvelu Oy

The head office and logistics center
Free Port
10900 Hanko

Call to order 010 320 8080 (Mon-Fri 9-19)
info@auto-saksasta.fi
or fill out the order form

Subscribe to € 690 totaalipalvelus Money Back Guarantee

importation and taxation of automobiles service phone

0600 984 53 (Mon-Fri 9-19)

We will disclose those who carry out inspections of cars import
A-Inspection Stations. See the locations of the stations.

   

In co-operation