Auto Virosta

Meidän kauttamme saat auton tai moottoripyörän Virosta helposti ja turvallisesti. Useat asiamiehemme ovat valmiina tarkastamaan, koeajamaan, tinkimään ja tekemään kauppaa puolestasi. 

Tarjolla on Saksalaisia premium merkkejä ja muita hyväkuntoisia autoja.

Emme suosittele auton ostamista Virosta ilman ammattilaisen apua. Koska autonkorjaus on täällä edullista, niin Virossa tehdään paljon lunastuskuntoon ajettujen autojen kolarikorjausta. Autoja tuodaan jopa USA:sta Viroon korjattavaksi ja sitten edelleen myytäväksi. Myös mittariväärennökset ovat yleisiä. Ammatikseen autoja tarkistava asiamiehemme osaa tunnistaa tällaiset kolariautot ja mahdolliset mittariväärennökset.

Tarkastamme autot Virossa samojen tarkkojen standardien mukaisesti kuin Saksassakin. Toimintamallimme selviää parhaiten kun katsot kolmen minuutin esittelyvideon etusivullamme. Saat sähköpostiin tarkan suomenkielisen 130-kohtaisen tarkastusraportin, jossa käy ilmi kaikki ajoneuvon hyvät puolet kuin mahdolliset puutteetkin. Meidän asiamiehemme tarkastamaan alle 7 vuotta vanhaan ja alle 160 tkm ajettuun autoon saat kauttamme takuun jopa 24 kk ajaksi ilman kilometrirajaa! Kysy lisää.

Tarkastus ja ostopalvelumme hinta Virossa on muita Euroopan maita edullisempi 490 € (norm. 690 € - sis. alv).

Saat auton Virosta rekalla Suomeen, alkaen 450 € +alv. Voimme myös järjestää sinulle väliaikaiset kilvet joilla voit ajaa auton kotiin jos käyt itse sen noutamassa.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro suunnitelmistasi asiakaspalvelu@auto-saksasta.fi . Voit käyttää suomenkielistä hakukonettamme löytääksesi Mobile.de:ssä myynnissä olevat Virolaiset autot. 

Viron vaihtoautot löydät paikallisesta nettiautosta: http://fin.auto24.ee/main/mainindex.php tai http://www.eestiauto.ee/est/ .