Inva-auto

Oletko oikeutettu saamaan autoveron alennuksen invaliditeetin perusteella? Usein kaikkein kannattavin ratkaisu on tuontiauto. Ostamme sinulle esimerkiksi valmiiksi invavarustellun vähän käytetyn auton Saksasta. Usein autoveron alennuksen jälkeen ei jää lainkaan tai vain vähän maksettavaa autoveroa.

Autoverovähennystä et voi saada autosta joka on jo rekisteröity Suomeen. Näin ollen valinta pitää tehdä joko uuden Suomesta ostetun tai käytetyn Euroopasta tuodun auton välillä. Meidän palvelumme avulla voit ostaa auton Euroopasta helposti ja turvallisesti lähtemättä itse Eurooppaan seikkailemaan. Olet asiamiehemme avulla ikäänkuin itse virtuaalisesti läsnä tekemässä autokauppaa Saksassa tai muualla Euroopassa.

Tarkastamme inva-autot samojen tarkkojen standardien mukaisesti kuin kaikki muutkin välittämämme ajoneuvot. Toimintamallimme selviää parhaiten kun katsot kolmen minuutin esittelyvideon etusivullamme. Saat sähköpostiin tarkan suomenkielisen tarkastusraportin jossa käy ilmi kaikki ajoneuvon hyvät puolet kuin mahdolliset puutteetkin. 

Hoidamme tarvittaessa kaiken tuontiin liittyvän paperityön ja rekisteröinnit.

Mitä tuonti maksaa?

  • sopivan invavarustellun auton etsintä 250 €
  • tarkastus- ja ostopalvelu 690 € 
  • asiamiehen kilometrikorvaus 0,45 € / km 
  • rekkarahti tai kuljetus Suomeen erillisen tarjouksen mukaan
  • rekisteröinti Suomeen alkaen 680 €
  • Autoveroalennuksen hakeminen 200 €

Kaikki hinnat sisältää 24% arvonlisäveroa.

Jos et tarvitse autoon erillisiä invavarusteluita, niin hinnoittelu menee normaalin hinnastomme mukaisesti ja voit jättää tilauksen meille suoraan verkkosivumme kautta.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro suunnitelmistasiasiakaspalvelu@auto-saksasta.fi . Teemme mielellämme tarkan tarjouksen inva-auton tuonnista.

Avaa chat
Kysy minulta!
Hei!

Voisinko olla avuksi?